TKP “Bu eşitsizlik insanlık onuruma dokunuyor.” diyen yurttaşları bir imza kampanyasıyla itirazlarını yükseltmeye ve birlikte hareket etmeye çağırıyor.
İmza kampanyasının tam metni şöyle:
Ben bu ülkenin yurttaşıyım. Halkın büyük çoğunluğu açlık ve yoksullukla boğuşurken nüfusun yüzde 1’lik kesiminin milli gelirin yüzde 14’ünü almasına, zenginliklerin de yüzde 40’ına sahip olmasına itiraz ediyorum. Ülkemizin kaymağını yiyen bu mutlu azınlığın benden daha zeki, daha çalışkan, daha şanslı olduğu iddiasını reddediyorum. İnsanlık onuruma dokunan bu eşitsizliğe itirazım var.
Bu metne destek vermek için TKP binalarını ve stantlarını ziyaret edebilir veya aşağıdaki linkten imzanızı iletebilirsiniz.
İmzalamak için TIKLAYINIZ.
Bir hafta sürecek kampanyanın sonunda TKP tüm yurttaşları 19 Ocak Pazar günü başta üç büyük ilde olmak üzere “İTİRAZIM VAR” eylemlerine davet ediyor.
İSTANBUL
19 Ocak 2025 Pazar, 15:30, Kadıköy İskele Meydanı
ANKARA
19 Ocak 2025 Pazar, 15:30, Kurtuluş Parkı
İZMİR
19 Ocak 2025 Pazar, 15:30, Karşıyaka İzban İstasyonu Önü